Merhaba arkadaşlar, sürekli olarak işleri paslaşabileceğimiz bir web tasarımcısı arıyorum. Tek başıma yetişemiyorum artık ve fatura kesebilecek şuanlık 2 developer arkadaş arıyorum. Detaylar şu şekildedir;
Ayda ortalama 10 - 15 kendi özel web yazılım işlerim dışında wordpress, html statik web sayfası veya özel web site tasarım gibi basit işler gelmektedir. Bu işlere yanıt vermem çok güç oluyor yoğunluktan. Tam zamanlı birisi ile çalışmak yerine paydaş olarak işi yapacak 2 developer arkadaş arıyorum. Bu developer arkadaşlara şunu garanti ediyorum alınan iş maliyeti ne ise onun üzerinden yüzde anlaşacağız. İş ne rakama anlaşıldıysa o fiyat üzerinden yüzde ile çalışılacaktır ve her işten ön ödeme almaktayız. Developer arkadaşlarda aradığım özellikler şunlar;
Neden bu özellikleri aradığımı söylemek gerekirse uğraşmayacağım uzman arkadaşlar ile çalışmak istiyorum. Hazirandan sonra günlük 3.000 TL'lik reklamlara başlayacağım ufak işler için dediğim gibi sürekli ve uzun soluklu hizmet verebilecek kurumsal arkadaşlar ile çalışacağız.
1- Wordpress'e hakim hızlı site kurabilen
2- SEO konularını bilen (yüzeysel olarak olsada yeterli)
3- PHP bilen
4- CSS bilen
5- Jquery ajax gibi konulada hakim
6- Reklam panelleri hakkında bilgisi olan
Kısacası özel yazılım işlerimden dolayı aşırı yoğun oluyorum ve işleri düzgün şekilde teslim edebilecek çalışma arkadaşları aramaktayım. İlgilenenler için iletişim numaram 0532 655 00 95 (arama ve whatsapp atış serbest!) Teşekkürler...