Tabi ki sizde haklısınız, Bazı arkadaşların Yasak, şimdi silinir, ban sebebi gibi baltalıyıcı algınması sebebi ile yorum yapılması çok üzücü geldi bana, bende lösemiden ilk hayat arkadaşımı kaybettiğim için bu tür yazılmasına bir nevi tepki olarak bu dilde yazdım. Doğru bilgi verilse birilerine yardım edilse daha güzel olabilir. Aslında herkes foruma üye olmak isterken biyografilerine bilgi almak ve bilgilerimi paylaşmak istiyorum gibi yazıyor, ancak real olarak bu neden ise çok az sayılabilecek şekilde bir azınlık tarafından uygulanıyor.

Ben dünyada her insana eşit ve adil olmasından yanayım, yardımlaşmak üzerine kurulan forum yapılarında bazı kendini bilmezlerin bilgi yerine baltalıyıcı yorumlarına tepkiliyim. Umarım kendimi daha iyi ifade edebilmişimdir. Umarım konuyu açan arkadaş bilinçlenip ilgili kişiler ile iletişime geçebilmiş ve uyarı almadan gerekli işlemleri yapar diyelim.

iyi forumlar

ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam anladığım kadarıyla arkadaşın valilik izni yok bu nedenle yasak demiş diğer arkadaşlarda. Bireysel bir yardım kampanyasına benziyor o yüzden bence de konu silinecektir diye düşünüyorum.