Gir bir yere başla iş olarak, hemde kendinizi gelistirdikten sonra kendi sirketini iyice geliştirip yurtdisina gidersin en temizi, ama bir kez de olsa o eziyeti göreceksin maalesef
Yeni mezun, İş tecrübesi olmadan, bordro göstermeden biraz zor yurt dışına çıkmak. Adamlar yazılımcı arıyor bu doğru. Ama biraz da iş haystı tecrübesi istiyorlar.
Tecrübe olmadan ilk etapta yurtdışına çıkamazsın (%95) öncelikli olarak her iki açıdan da dilini geliştirip tecrübe edinmeye bakmalısın. Sonrasında fazla geç kalmadan rahatlıkla iş bulabilirsin.
Tecrübe edinmeden, yurt dışında iş bulabilmek için tek bir yolun var.
Cloud'a yönelmen, bir kaç sınavı olan sertifika bitirmen, linkedin networkünü genişletmen ve hr profillerine akıllıca hazırlanmış bir cv ile güzel bir niyet mektubu
Bir yerde başlarsam hayatımı burada kurmam gerekecek ve gerçekten junior için çok komik maaş veriyorlar. Ayrıca staj yaptım 2 şirkette ve Türkiye'de iş hayatını gördüğüm için bu kararı aldım. Dil bakımından zaten %100 ingilizce eğitim alıyoruz. Cloud alanına hiç yönelmedim oraları inceleyebilirim. Fikirleriniz için teşekkürler.