Hocam öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim. Verdiğiniz 4 linke de baktım ancak tutarsızlıklar var. Birinde ortada olan bir olay yok ama olabilir dikkatli olun denmiş fiziki bir olay yok. Diğerinde birisinin başına gelen bir olaydan bahsediyor ama o da yüklediği bir uygulamanın telefonu şarj ederken aktif olup verileri çaldığından bahsetmiş. Diğerleri de buna benzer şeyler. Ayrıca maliyetine katlanırsanız aklınıza gelebilecek her şeyden veri aktarımı yaparsınız ancak cafe vs gibi yerlerde kişilerin telefonundaki bilgileri almak için o kadar pahalı çözümler tercih edileceğini pek sanmıyorum. Bunu ne işletme sahibi o maliyete katlanarak kabul eder ne de üreten kişinin uğraştığına ve maliyetine katlanacağı bir veri alacağını düşünmüyorum. Neticede bu konularda sıkıntı yaşayabilecek iş insanları, siyasilerin vs bir cafeye gidip de şu şarjmatiği getirin de telefonumu bi şarj edeyim diyeceğini sanmıyorum. Yine de araştırmaya devam edeceğim ama çok mümkün olacağını düşünmüyor olsam da merak ettim