Merhaba,
yeni bir sitede NetGSM eklentisini kurdum fakat eklenti içerisine girdiğimde NetGSM' in kullanıcı giriş bilgilerinin ve eklenti ayarlarının yer aldığı panel yerine aşağıdaki uyarı karşıma çıkmaktadır. Harici olarak kullanıcı izinleriyle ilgili bir eklenti kullanmıyorum. Yönetici hesabıyla giriş yaptığımda karşıma çıkıyor aşağıdaki hata. NetGSM' in bazı değişikliklere gideceğini düşünerek kullanıcılar, ayarlar vb bölümlere göz attım harici olarak bir izin mi vermem gerekiyor acaba diye fakat herhangi ek bir alan eklenmemiş. NetGSM sitesi panelinden domain ekleme gibi bir alan eklenip eklenmediğini kontrol etmek istedim fakat bununla ilgili bir alan da bulunmamakta. Aktif olarak birkaç sitede NetGSM eklentisini kullanmaktayım fakat ilk defa böyle bir uyarıyla karşılaşıyorum. Konu hakkında bilgi sahibi olan var ise yanıtını bekliyorum, teşekkürler.
*Eklentinin tema veya farklı bir eklentiyle çakışma ihtimaline karşı tüm eklentileri devre dışı bırakıp varsayılan temaya döndüm fakat aynı durum devam etmekteydi.
Edit: Php sürümüyle alakalıymış problem, 8.1 sürümü aktif durumdaydı, 7.4' e düşürünce düzeldi.
For Google Search:
Netgsm eklentisine sadece yetki verilen kullanıcılar erişebilir.
XXX (xxx) kullanıcısı için, erişimi olan bir yönetici hesabı ile giriş yapıp; Netgsm eklentisi > Ayarlar sekmesinden izin verebilirsiniz.