Malcolm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1+1 ev kirası 350 sterlin demişsiniz, şu an istanbul'da 1+1 daire 350 sterline (8000 TL) varsa hemen tutun.

Market fiyatlarına şu videodan sende bakabilirsin, bu videodaki ürünler TR de çok daha pahalı. Temel gıdaların en başında gelen pirinç videoda 1 kg 16TL , TR de bu fiyata pirinç varsa kamyonla peşin olarak almaya hazırım. (
Youtube)

Zincir marketlerde var demişsiniz, soruyorum , migros, a101, bim, şok, macro gibi hangi zincir market var acaba ?
Türkiye dedim hocam İstanbul değil. Istanbul harici hiç bir yerde bu fiyatlara ev yok.

Market fiyatlarına bakmama gerek yok zaten o sektördeyiz 😀 Kıbrıs'ta 16 liraya pirinç bulursan getir ben alayım 😀 Kıbrıs'ta yaşıyorum bana Kıbrıs'ı anlatıyorsun 😀

Saydığım marketler Türk marketleri Kıbrıs'ta neden olsun? Haberlerdeki gibi yavru vatan mı sanıyorsun burayı? Kıbrıs'a ait zincir marketler var. Hadi onu geçtim bim farklı isimle adaya market açtı ve batıp gitti öyle uzaktan baktığınız gibi değil buradaki durum. Eskiden uygundu ama pandemi ile birlikte x3 oldu her şey. Şuan Türkiye'den pahalı burası.

Az önce marketten çıktım küçük meyve suyu yummy marka 8.5 tl küçücük browni kek 13 tl.

2021 yılında hellim 55 tl iken şuan 200 tl