GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kiralar Türkiye ile aynı değil hocam en düşük 1+1 1+0 ev kirası 350 sterlinden başlar onlarda eski evler. https://www.101evler.com/ buradan evlere bakabilirsiniz. Evler 6 veya 12 aylık peşin alınır. Lefkoşa içi tam konum verirseniz yardımcı olabilirim.

Market fiyatları tr x 1.5-2 olarak görebilirsiniz.

Toplu ulaşım SIFIR.
Araba almanız gerekir tek iyi yanı bu araba fiyatları x2 olmasına rağmen hala Türkiye'ye göre uygun.

Zincir marketlerde var bu arada market alışverişlerinizi DİMA veya ERÜLKÜ den yaparsanız diğer marketlere göre daha uygundur.

Aklınıza takılan sorular olursa konudan veya pm ile sorabilirsiniz.

Hocam en son ne zaman geldin Kıbrıs'a? 😅 Kıbrıs'ta yaşıyorsan ben başka ülkede yaşıyorum o zaman 😅

1+1 ev kirası 350 sterlin demişsiniz, şu an istanbul'da 1+1 daire 350 sterline (8000 TL) varsa hemen tutun.

Market fiyatlarına şu videodan sende bakabilirsin, bu videodaki ürünler TR de çok daha pahalı. Temel gıdaların en başında gelen pirinç videoda 1 kg 16TL , TR de bu fiyata pirinç varsa kamyonla peşin olarak almaya hazırım. (
Youtube)

Zincir marketlerde var demişsiniz, soruyorum , migros, a101, bim, şok, macro gibi hangi zincir market var acaba ?