Hocam paylaşım için öncelikle teşekkür ederim, gerçekten çok verimli bir paylaşım olmuş. Ellerine sağlık.
Bu aşamada ben de sizin gibi farklı yazarlar oluşturdum. Her birine biyografi oluşturdum fakat mail hesaplarını açmamıştım, onu da yapacağım şimdi. Yine sosyal medya hesapları da yoktu fakat onu da yapacağım. Hatta o hesapların profillerinden de siteye link çıkışı yapılabilir. Yine sizinki gibi ben de bir künye sayfası oluşturdum. Buraya mutlaka açtığım mail hesaplarını da ekleyeceğim. Ayrıca site içerisindeki konu başlıklarına göre sitede bulunan içeriklerin kategorilerini paylaştırdım. Örneğin "araba" ile ilgili bir konu varsa bunu bir yazar yazmış oluyor, motosikleti bir başkası. Yani herkes konunun uzmanı gibi olacak.
İçerikler açısından baktığımız zaman ben de yine güncel konulara değinmeye çalıştım. Hatta bir SEO firması olan tanıdığımdan aldığım tavsiye de şu yönde oldu, eskisi gibi kısa ve etkili keywordlere odaklanma, daha çok uzun kuyruklu ve güncel olan içeriklere odaklan. Ben de buna uygun şekilde ilerliyorum şimdilik ama bir yandan da eski tarafı da ne olur ne olmaz diye bırakmadım. Sitede zaten 6 günde en az 6 içerik giriyorum. Bunların 3 tanesi eskilerden kalma 3 tanesi ise yeni sistemde olan içeriklerden. Olası bir değişimde de hazırlıklı olmak istiyorum kendimce.
Bu alanda yeni olduğum için (kendi sitemi oluşturma konusunda) DMCA'yı bilmiyordum ve sanırım öğrenmem gerekecek. Aynı şekilde Trustpilot da uzak olduğum bir şeydi. Bunu da öğrenmem gerekecek. Yine bunlar için de teşekkür ederim. Umarım görenler fikirlerini ve çalışmalarını burada paylaşırlar ve kendi alanlarımızda daha da iyi konuma gelebiliriz.
Merhabalar,
Sizde çok güzel ilerlemişsiniz, tebrik ederim. Uzun kuyruklu kelimeye kesinlikle katılıyorum. Bir projemde sırf bu yönde bir çalışma yapıyorum güzel sonuç çıkacak gibi gözüküyor çok yeni bir site şuan.
Sizin 3/3 içerik tarzınız da çok mantıklı tercih olmuş. E.A.A.T aslında site genelinde olan bir strateji. Bu geçişte olan herkes ileride olumlu etkileyecek gibi gözüküyor.
Bu arada DMCA, Trustpilot hakkında çözemediğiniz bir durum olduğunda yazarsınız yardımcı olurum.