suleymantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben çıkarmadım youtube çıkardı

Kesin olmamakla birlikte YouTube, reklam gelirinin %55’ini video içeriklerinden görüntülenen reklamlara göre içerik üreticileriyle paylaşıyor, ancak bunun dışında başka reklam seçenekleri de bulunuyor. Fkat hesap yaptığınız zaman %1 ine denk geliyor.

valla paraya ihtiyacım olsa ağlardım ayrıca direk kanalımı kapatın ve sizi mahkemeye veriyorum diyede yazdım, bana ulaştılar. bakalım ne olacak ben ağlamam kardeş sen yaptğın köp.. liğe yan bence. 3 kuruş alıp kendini bişey sananlardansın anlaşılan.

burada milleti uyarmaya çalışıyorum. bu rakamlarla kesinlikle çalışmayın.
suleymantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet dejawu haklısın. Ama yinede yabancı kanala göre çok az kazanıorsunuz. Çünkü 1 milyon izlenmeye 100 bin lira alan yabancılar var. Burada senin Türk olman veya hesabınızın Türkiye de olmasını fırsat bilip rakamı oldukça düşürüyorlar. Benim kanallarım Türkçe olduğu için bu kadar az. Zaten 10 gündür youtube bıraktık. Bir ton yalan söyleyip inanmamı bekliyor.
evet az kazandığımı biliyorum kanal daha yeni yeni oturuyor ortalam izlenme süreleri bile düşük olmasına rağmen bu rakam gayet güzel şimdilik