Hocam sizin ve diğer arkadaşların çok iyi niyetle yardım ettiğinin farkındayım bunun için teşekkür de ederim fakat çok temel şeylerden bahsediyorsunuz. Records yönetimini gayet iyi şekilde biliyorum, buraya konu açmamın nedeni cloudflare taraflı bir bug mı var yoksa benim gözümden kaçan bir trick falan mı var bunu öğrenmekti. Dediğiniz şekilde de yaptım records kayıtlarını www eki yeni sunucuya giderken faul.app eski sunucuya gitmeye devam ediyor. Eski sunucuya gittiğini nerden anlıyorsun aynı site açılıyor diye soracak olursanız eğer kaynak kodları incele yaparsanız build isminin sonuna güncellemeyi yaptığım tarihi ekliyorum. Birinde /faul-090123 diğerinde /faul-110123 yazıyor.
İşin daha garip tarafına değinmek istiyorum domain porkbun firmasında kayıtlı en son sinirlenip porkbunun domain paneli üzerinden url yönlendirme açtım. Bu servisi kullanmam için porkbun'ın kendi nameserverlarını kullanmam gerekiyor fakat onlar da cloudflare altyapısı kullanıyorlar. url yönlendirme açıp diğer domaine yönlendirme yaptığımda site hala yönlendirme yokmuş gibi eski sunucuyla siteyi açmaya devam etti. Free plan kullandığım için cloudflare'a ticket da oluşturamıyorum, belki daha önce bu sıkışma sorununu yaşayıp çözüm bulan birisi vardır diye konuyu açtım.