Fearlesslegend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askerlik hizmet tercihlerinde sana ne zaman gitmek istediğini soruyor zaten orda kasim aralik celbini seçersen geç gitme ihtimalin yükselir
askerlik tercihlerini yaptım en geçi ayarladım sanırım
TechnicaL35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer muayene yani askerliğe elverişli olup olmadığın konusunda askerlik şubesi tarafında bir sağlık kurumuna yönlendirilmediysen bunu en kısa zamanda yapmanı tavsiye ederim.
Eğer yapmadıysan zaten 25 Ocak'ta muhtemelen buna dair bir yönlendirme olacaktır sanırım ama olmazsa kesinlikle bağlı olduğun ilçenin askerlik şubesine danış.

Askere alımlar her senenin 2-5-8-11. aylarında olur. Yani, senin askere alınabilmen için en erken tarih olan 21 yaşından gün alman lazım ki bu da en yakın Kasım 2023 oluyor fakat,
Kasım ayında gidebilmen için en geç 15 Ekimde askere elverişli olman lazım yani, her celp dönemi bir önceki ayın son 10-15 gününü kapsamıyor diye biliyorum, hala değişmediyse.
Sen, 26 Ekim doğumlu olduğun için ki aynı gün doğmuşuz, benim gibi en erken Şubat (celbi) 2024'de gidersin diye tahmin ediyorum, belki daha geç vakti bulabilir ama şu şartlar en erken tarih bu gibi.

Pandemi döneminde arkadaşım Ağustos 2019'da tecilini bozmuştu, sokağa çıkma yasakları sırasında v.s, tabi o sürede binlerce kişi tecilini daha önceden bozdurduğu için, yoğunluk oluştuğu için
2020 Kasım celbinde ancak askere gidebilmişti yoğunluktan ötürü, yani 1 sene 3 ay sonra gidebilmişti. Şu an senin en erken Şubat 2024 gibi görünüyor askere gitme tarihin ki muayene ile askerlik arasında 1 sene olur.
Sende de 25 Ocak 2023 sınıflandırma sonuçları göründüğüne göre büyük ihtimal muayene için gerekli bilgiler görünecek ekranda ve yoğunluk oluşmaması halinde bir sene sonrası olan Şubat 2024'te gideceksindir askere.
uzun yorumunuz için teşekkür ediyorum öncelikle hocam. valla ben şubat gibi gideceğim gibi geliyor inş 2024 olur dediğiniz gibi