Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şöyle hocam sizin piyasayı bilmiyorum ama ben de genel olarak ücretli demo hiç görmedim. yani demoda özellikler ve süre kısıtlaması olabiliyor. oyunda da böyledir programda da böyledir. ya da kredi kartı falan da istenebilir abonelik tarzında ama demo kullanımı için ücret talep edilmesi bana da makul gelmedi. haklısınız bir emek ve maliyet var ancak demo olacak ise ya günde deneme amaçlı mesela 3 mesaj vs getirilebilir ya da 1 gün sınırsız deneme vs olabilir. aksi takdirde 1 hafta için 25 lira ödeyerek bir hizmeti test etmek pek de makul bir şey değil. bir kişi bu tarz hizmetlerden 4ünü deneyip alacak olsa kafadan 100 lirası gidecek ve belki de hiçbiri işini görmeyecek. 1 hafttalık 25 liraya kullanım sağlanacak ise demo denerek kafa karıştırmak yerine 1 hafta - 25 lira. her üye bir kez alabilir denebilir bence. amacım sizi üzmek ya da haksızsınız demek değil. kendi deneyimlerime göre yorumlamak istedim. hayırlı işler dilerim.
Evet hocam, güzel bir fikir vermiş oldunuz banada. Gönderim sınırı eklenebilir.
Lakin 1 haftalık - 25 ₺ lik demoyu müşteri bir kere satın alabiliyor, tekrardan ben 1 haftalık istiyorum dediğinde aylık alması gerektiğini izah ediyoruz kendisine. Demo değil de 1 haftalık üyelik dememiz sanırsam daha makul olacaktır.