fthmydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rica ederin. Bende 13 yıldır kaldırım mühendisiyim.
Yani 12 yıllık avukat olarak diyorsunuz ki googleye dava açsak mahkemeye kanıt sunmak zorunda değil öyle mi?

Ya yazdıklarımı okumuyorsunuz yada anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz.

Bana kapatma sebebi ile ilgili 2 satır yazı yazmışlar ve nerede politika ihlali yaptığımı yaptığımı yada nasıl yaptığımı söylemiyorlar.
Fakat hukuki süreç başladığında mahkeme googleye politika ihlalini nerede yaptığımı söylemeleri ve kanıt sunmasını istediğinde belge sunması gerekir diye düşünüyorum.
sevgili kaldırım mühendisi üye, ben sizin konu sahibi olduğunuzu bile yeni farkettim. Verdiğim bilgi size yardım amaçlıydı ama görüyorum ki konu sahibi olarak boşuna konu açıp yardım istemişsiniz farkettim ki bir kaldırım mühendisi olarak yeterince bilgiye sahipsiniz. Bunun haricinde size daha fazla konuyla alakalı bilgi verebilirdim lakin ihtiyacınız yok gibi görülüyor. Ama yine de daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa bir hukuk bürosundan ya da benim hukuk büromdan ücreti karşılığında bilgi edinebilirsiniz. Sorularınızın cevabına gelince de genel bir cevap vereyim kapalı devre bir sistemde kanıt sunamamanız mahkemenin dosyaya bilir kişi atayıp bunları talep edemeyeceği anlamını taşımaz. Ama dediğim gibi sizin bu tarz bilgilere ihtiyacınız yok her konuya hakimsiniz iyi çalışmalar dilerim.