Ummet Ozcanı bilmeyenler bile İzmir marşı remixini farkında olmadan da olsa illaki dinlemişlerdir. Mahmut Orhan çocukken daha Ummet Ozcan büyük festivallerde bayrağımızı dalgalandırıyordu ve top 100 dj listte yer alıyordu. Ama gününüze geldiğimizde Mahmut Orhan ve Burak Yeter de dünyaya açıldı. Mahmut Orhan genç yaşına rağmen bunu başardı kesinlikle çok yetenekli ve çok yolu var. Burak Yeter ise zaten Türkiyedeki en iyi djlerdendi hep fakat tuesday şarkısıyla dünyada da tanınır hale geldi. Kısacası hepsi yerine göre çok iyi. Ama Ummet Ozcan yurtdışında buradan daha çok tanınıyor. Burak Yeter 25 yıldır Türkiyede en iyiler arasında ve birkaç senedir dünyada tanınır hale geldi. Mahmut Orhan da burada daha çok tanınıyor ama yaşı daha çok genç, onu iyi bir gelecek beklediğini düşünüyorum.
https://djmag.com/top100djs
Bu arada şöyle bir şey var, sektörde otoriter diyebileceğimiz İngiltere Aylık Dergisi DJ Magazine e göre sıralama bu şekilde. Ümmet Özcan'ın yaptığı düetler yeter diye düşünüyorum. (Düzeltiyorum) 2013'de 99. sıradan giriş yapmıştı bu listeye.