Selamlar dostlar,
- Pazartesi günü ilk önce instagram hesabım askıya alındı. Sebebi "Tehlikeli kişi ve örgütlerle ilgili topluluk kurallarımıza uymuyor"
Karara katılmadım butonuna bastım hesabım aktive oldu sonra bir mail geldi yanlışlık olmuş diye bende önemsemedim.
Dünden bu yana paso takip geliyor alakasız alakasız insanlardan. Birde benim Instagram hesabım birilerini otomatik takip ediyor.
- Bugün twittera girdim, hesabım askıya alınmış. Şifremi değiştirdim açıldı sonra bir baktım XRP ile alakalı tweetler atılmış.
- Facebooka girdim, o da patlamış. Şifremi değiştirdim giriş yaptım, profil ve kapak fotoğrafım silinmiş, duvarımda ise albüm halinde IŞİD terör örgütünün propaganda fotoğrafları var. Birde Çekyadan eli silahlı milliyetçi fotoğrafları olan bi lavuğa arkadaşlık daveti atılmış ve o da kabul etmiş. Sildim bende sonra onu.
Noluyoruz aliminyum?
Bilgisayarımda virüs koruması da aktif. Acaba PC ye bi keylogger vs atmışlarmıdır diye endişe etmiyor değilim. Hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum.
Bu konuda deneyim veya fikirleri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Birde PC de anti-virüs yazılımı yok bende crackli yazılımlar kullanıyorum diye. Birde ezelinden beri pek anti-virüs programlarına inanmam güvenmem acaba bu tutumum bana bir bedel mi ödetiyor?
Hocam önce bir karar ver bilgisayarın da anti virüs programı var mı yok mu