Bende öyle düşünüyorum ama bilemedim. Bazı katı düşüncelerim var. Linç yemem umarım..
1 bebek için 2 milyon dolar toplanıyor ama afrikada veya farklı ülkelerde su hastalıkları gibi aşısızlıktan ölen 100 binlerce çocuk var.
Bu gibi bütçelerin daha çok böyle harcanmasından yanayım. 2 milyona yüzlerce su kuyusu açılabilir, aşı, yemek veya büyük bir halkın tohum ve gıdası karşılanabilir.
Evlat bizim evladımız olsa tabi belkide böyle düşünmem ama yanlış anlaşılmasın. Allah şifa arayana şifa versin.
hocam afrika başlı başına bir kıta. o kıtada bir çok ülke , fakir ülkelere yardım yapabilecek hatta kurtaracak durumda ama yapmıyorlar. Kimse ırkçılık olarak algılamasın ama ben 1 türkün kurtulmasını 1 afrikalının kurtarılmasından daha çok önemserim. Ki afrika kıtasında halen ingiliz ve fransız sömürgeleri devam ediyor ne kadar yardım yapsanızda belli bir kesim yine fakir ve susuz kalacak. Ama türkiyede smalı bebeklerin sayısı o kadar fazla değil. Devlet eytlileri ya da başka bir meslek grubunu düşünene kadar SMAlıların ilacını karşılayabilirdi fikrimce.