Google önce spam ve haber sitelerine çözüm bulsun. Başkada bir şey demiyorum.
iste o spam siteler AI icerikler ile gücüne guc katıyor ve daha da artacak hocam

cunku eskiden orjinal icerik maliyeti vardi ve spam kasmak o kadar kolay ve ucuz degildi, spin icerikler rahatlikla tespit edilebiliyordu, AI icerikler oyle degil, ozgun ve spamci sitelere de güç veriyor, konu da bu zaten hocam.
suan free hosting free domain ai icerik apisi, yani 0 ya da ufak bir yatirim maliyeti ile dilediginiz kadar ozg7n icerikli site basailirsiniz. sonra da google siralamalarinda .pl .ml vs uzantili abuk sabuk siteler goruyoruz. hepsi oyle demiyorum ama pek cogu kullaniyor AI sistemleri.
google haber sitelerine kara kasina kara gözüne oncelik tanımıyor, suan daha iyisini yapamadığı icin taniyor cunku baska caresi yok.
mantik su. siradan bir A blog ya da forum sitesi var, karsisinda bilindik bir X haber sitesi var. siz okur olarak hukuki ya da sagliginizla ilgili bir konuda avukatlik / hastane sitesi cikmadiysa sonuclarda hangisini okursunuz. X sitesi daha cok guven verir bildiğiniz ya da guvenilir durdugu icin ona gidersiniz normal yurdum insani olarak. Google da tam olarak boyle düşünüyor.
bu baglamda AI icerok konusunu spam ile ayri dusunmek mumkun degil bence. cunku ikisinin tek çözümü var, icerigi daha iyi anlayacak algoritmalar gelistirmek