Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğrudur. Ankara'da 1. sayfaya getirmiş olduğum müşterim var önemli kelimelerde, keza İstanbul'da da. İşleri de arttı, her arayışlarında sürekli işlerimiz arttı yakında tekrar çalışacağız derler. 3 aydan 3 aya bu şekilde telefon gelir, dönüş olmaz
Hocam sizi kaydediyorum kafamdaki projeyi bir oturtayım sizinle bi konuşalım belki nakliyefiyatlari.com domainim için çalışabiliriz.

SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler arkadaşlar

benim bir değerlendirme, bütçe ayırma durumum vs yok zamaında hoşuma gitmiş kaydetmişim duruyor öyle nakliye sektörü en son gireceğim sektör allah düşürmesin çok oyunlar dönüyor biliyorum

ben firma sahiplerinden ziyade, onlara hizmet veren seo firmaları veya belki nakliye firma rehberi tarzında projeler değerlendirmek ister mi diye merak etmiştim de o nedenle sormak istedim.

google sıralamada yüksek TO alacak bir domain oldugunu düşünüyorum, kısa ve direkt keyword oldugu için. / .org dezavantaj belki ama ortalamada iyi bir TO ile iş yapar gibi duruyor tabi bilemedim
Valla hocam böyle bir proje yapmayı hep istediğim için geçenlerde açık artırmadan bir domain aldım. Projelendireceğim de ama işte nasıl bir şey yapsam karar veremiyorum. Basit bir temaya içerik üretip bir sayfaya da teklif formu koyup gelen nakliye taleplerini güvendiğim nakliyecilere mi paslasam yoksa kanews firma rehberi demosunu kurup hem gelen nakliye tekliflerini alıp bunları aylık ücretle sisteme kayıt olacak nakliyecilere mi paslasam karar veremiyorum Kafam çok karışık.