KeyCodE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir müddet bunun tadını çıkar hocam.
değerli yorumunuz için teşekkürler.
kaygıları saymazsak öyle şuan hocam.

MehmetSapmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende yorgunluk ile başladı herşey sonradan tükenmişlik sendromu ile devam etti en sondada çok agır bır depresyon ile yenı atlattım 4 aylık süreç sonuç elimde olan işleri saldım bakamaz oldum sıfırı tükettim aynı şekil gez gez evde duramaz olduk yapacagınız şey farklı ortamlar ile takılın cevre değiştirin bir işlerle ugrasan kişilerle muhattap olun ama para bitince düzeliyo haberiniz olsun yaş 21
aman hocam gözümü korkutmayın. depresyon ağırdır. çevre önemli faktör aklımda teşekkürler.

osmandem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
19 yaşında böyle düşünmeniz gayet doğal bence. 19 yas yani cok da profesyonel bakış açısı beklememek lazim. Bence bu yaşta işkolik olmak anormal olurdu. Hayatınızı bilemeyiz tabiki ama suan kendinize yatırım yapın derim ben. Eğitimi tamamlamak dil öğrenmek etkin beceriler kazanmak sizin yaşınızda biri icin paradan daha önemli olmalı. Hayata atılana kadar size haYat boyu lazim olacak becerileri kazanın derim ben. Hayata atılınca hiçbişey icin zaman kalmayacak. Para kazamak suan cok öncelik olmamalı bence. Zayen maddi olarak belli konforunuz var. Kendinizi geliştirin hocam. Ilerde lazim olacak
değerli yorumunuz için teşekkürler.
profilime goz atarsaniz ilk konulardan son konulara doğru bir fark gorebilirsiniz. sağolsun r10 da bir iş koluna adim attığınızda 1 2 ay içinde sabit musterileriniz oluyor. haliyle ekstra kazanmak konu acma, ticari puan girme vb şeyleri atlıyoruz.
düşük profilli öğrencilikten bugune evrildim 6 ayda ancak bundan sonrası soru işareti.
diger hocalariminda belirttiği gibi kendini gelistirme konusunda da bir döngü gibi ; sosyal hayat ve para kazanmaktan kısıp kendini geliştirmeye vakit ayrilabiliyor. ayni zamanda bunalmak ve geçim sıkıntısı gibi durumlar ortaya çıkıyor. maalesef turkiye de bu sekilde bir koşuşturmaca içinde buluyor insan kendini