Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nakliyat, en pinti sektörlerden bir tanesi. Bu bir gerçek. Nakliyat.com elinizde olsun, 10 nakliyatçı ile iletişime geçip 1.000tl deseniz, 10 soru ile karşı karşıya kalırsınız, belki de dönüş yapan dahi olmaz
ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok sağlam bir reklam bütçeniz yoksa iş yapması zor. Bu sektör tamamen paranın konuştuğu bir sektör ne yazık ki.

Yakın zamanda lojistik ile ilgili bir projeye başlayacağım ancak benim avantajım hem sektörün içerisinde olmam ve daha da önemlisi 12 yıllık bir çok kişi tarafından bilinen lojistik sektörüne yönelik bir haber sitem ve bu siteye bağlı baya aktif bir sosyal medya kitlesinin olması.

Özetle sektörde org domain ile iş yapan görmedim senelerdir.

teşekkürler arkadaşlar

benim bir değerlendirme, bütçe ayırma durumum vs yok zamaında hoşuma gitmiş kaydetmişim duruyor öyle nakliye sektörü en son gireceğim sektör allah düşürmesin çok oyunlar dönüyor biliyorum

ben firma sahiplerinden ziyade, onlara hizmet veren seo firmaları veya belki nakliye firma rehberi tarzında projeler değerlendirmek ister mi diye merak etmiştim de o nedenle sormak istedim.

google sıralamada yüksek TO alacak bir domain oldugunu düşünüyorum, kısa ve direkt keyword oldugu için. / .org dezavantaj belki ama ortalamada iyi bir TO ile iş yapar gibi duruyor tabi bilemedim