selamlar,
2023'e girmekle beraber hayatımdaki ilk tatilden dönüp ehliyetle ayni anda ilk aracımı da aldım ve herşey burda başladı .
artık hiç bir hizmet veresim gelmiyor,hiçbir müşteriyle muhattap olmak istemiyorum kısaca sorumluluk ve uğraşa hiç tahammülüm kalmamış durumda. her gün çıkıp arklarla buluşuyor veya geziyorum aracla bir şekilde günü kemik kitle harici kimseyle muhattap olmadan bitiriyorum.
ve gelir 0 . nasıl geçindiğim önemli değil de bu iş yapma istegi para kazanma güdüsünü geri nasıl getirebilirim? böyle bir psikolojik duruma girip atlatan var mi? nasıl atlattı ?
19 yaşındayım. gerçekten hergün gezmekten, geleceksiz olmaktan ve yeni çıkan üşengeçliğimden kurtulmak istiyorum. fikirlerinize talibim.
Aynısını şu son iki aydır yaşıyorum sabit gelir getiren iki adet sitem var, ve önceden kovaladığım tasarım ve web site işlerini artık uğraşmamak için almıyorum. alınca sorumluluk bilincinde güzelce teslim ediyorum ama kendim mesaj atmıyorum kimseye şun son 4 5 gündür taksitle birşeyler aldım ve geri kazanma isteği geldi