TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harbiden bu işin b.ku çıktı.
Son günlerde forumda saçma sapan yolda kaldım hikayeleri okuyordum sabah sabah bizi de buldu.
Üniversitede okurken yeri geldi aç yattık, yeri geldi gaz kartına gaz yükleyemedik (ankaradakiler bilir) kışın soğuk odalarda uyuduk. Okula gidecek otobüs param bile olmadıgı zamanlar oldu ama hiç kimseye el açmadık. Yabancı kimseden borç istemedik.
Bizim millet ne ara bu hale geldi. Anası babası akrabası bitti de forumdakiler mi kaldı borç alacak?
Paran yoksa yola çıkma arkadaşım. Son günlerde yolda kalma hikayeleri okuyoruz forumda. İyi niyetimi suistimal ettirmemek için bu tarz durumlarda iyi niyetli olamıyorum.
Mevzu 20 30 tl olmamakla birlikte sürekli haftada bir kaç kez buan benzer şeyler geliyor. Selfi video vs bunu yapana kadar anneni babanı dayını amcanı ara mesaj at.

Tekrar belirteyim bu tarz konularda iyi niyetli değilim Bu tarz durumlarda da bu konu linkini atarım...

Akşamı ayrı benzer konu sabahı ayrı gerçekten bu işin b.ku çıktı...Affınıza sıgınarak.
hem forumda aktif olarak görmüşhemde rehberimde olmayan ama rehberinde olduğum! arkadaş mesaj atmış. bari yalan söylerken tutarlı ol.
Aynı kişi