Cloud firmalarının birçoğu stripe sistemini kullanıyor kullanmayanlarda stripe database den yararlanıyor ve şuan stripe sanal kartların çoğunu bloke etti en dandik siteden bile sanal kart ile trial bir hizmet almak isterseniz stripe fraud codu gönderiyor ve müşterisini uyarıyor. Hal böyle olunca yargılamak çok kolay.
1+ yıldır azure işindeyim ilk başta bende satın alarak başladım sonra sistemi öğrendim. günde 10-15 hesap açıp sadece kendim kullanıyordum rekorum 22 dir bu arada. şuan haftada 1 hesap açılamıyor hesabı siz yapın 10-20 deneme yapıyorsun 1 tane hesap ya açılıyor ya açılmıyor Telefon onayı minumum 10 TL versen ki sağlam numara istiyorsan 10 TL'lik numaralar çöp oluyor. hesabı siz yapın 20 deneme için 200 TL minumum veriyorsun 1 bilemedin 2 hesap açılıyor 100-150 tl den satmaya çalışınca kızıyorlar. matematik ortada.
Fiyatı pahalı bulan arkadaşlar samimi söylüyorum zamanınız olduğunda bir deneyin elinizdeki kartlarla ve numaralar ile en fazla açacağınız hesap 2-3 geçmez emin olun. 10 Farklı bankanın 20-25 arası kartı var elimde yıllık ödediğim aidat kart başı 175 tl-400 tl arasında.
neyse çok dolmuşum. iyi forumlar