Dostum 36 yaşındayım. 2 yıl önce 2 tane restoranımı kapatıp izmir'e dönmek zorunda kaldım. Cebimde 5 TL olmadan 1 yıl geçirdim. Eş dost durumumu bildiği için elden parayı da kabul etmeyeceğimi çok iyi bildiği için sürekli ekstra işlere çağırıldım alanım olsun olmasın her işe gittim ve bir şekilde günümü kurtardım.
Çok enteresan insanlar var gerçekten. Nasıl bu kadar kolaya kaçabiliyorlar? Nasıl her şeyi bu kadar kolay sanıyorlar? Aklım mantığım almıyor. Zorda olabilirsin, anlık paraya sıkışmış olabilirsin buna her şekilde saygı duyarım fakat hiç tanımadığın birinden yardım istemek de neyin nesidir ?
Burada bana destek olan bir arkadaşımız vardı. ismini vermeyeceğim şuanda. Kurumsal script satışı yapıyordu. O arkadaşımız ile aramızda geçen sohbet sayesinde samimiyet bağı oluştu. Satışını yapmış olduğu kurumsal scriptleri çok makul bir rakama bırakarak benim kendi çevreme iş yapma olanağı sağladı. Bu iyiliği asla unutmam ve her fırsatta ona çevremi yönlendiririm.
Diyeceğim o ki, Dilenmek veya yardım aramak çıkar yol değil. Adam R10 üyesi bile değil. Forumda dolaşırken kullanıcıların özel bilgilerine erişim sağlıyor.
Ha bu arada R10'un zaafiyeti var ortada. Kimse kusura bakamasın. Misafir kullanıcılara bizim özel iletişim bilgilerimiz neden servis ediliyor. Misafir kullanıcıların görüntüleyebilecekleri alanlar kısıtlı olması gerekmiyor mu ? Ben mi yanlış düşünüyorum.
Merhaba hocam,burada R10un herhangi bir zaafiyeti yoktur,ayarlardan misafir kullanıcıların bilgilerinizi görüp görmemesini ayarlayabilirsiniz.İyi çalışmalar.