Öncelikle herkese iyi forumlar. Bugün başıma bir olay geldi ve içimde rahat edemediğim bir his var. Anlatayım.

Bugün tesadüfen gözümün önünde bir tofaş araç park halindeki lüks bir otomobile çarptı ve kaçtı. Araç kaçarken ne olur ne olmaz plakasını aldım. Daha sonra araç sahibini bulup durumunu anlatsammı yoksa başıma iş açmasam mı diye düşündüm kararsız kaldım. Bu devirde kimin ne yapacağı belli olmuyor malum. En sonunda bi arkadaştan tavsiye istedim. Sana ne dedi boşver dedi sonra dedi insanlık yapacaksan yap dedi bende o an gittim araç sahibine durumu anlattım. kamera kayıtları da mevcut. Araç sahibi de çarpıp söylese sorun değildi ama kaçması yanlış polis çağıralım tutanak tutturup sigortadan kaskodan hallettirelim vs. dedi. Şimdi aklımda şunlar belirdi. Bu çarpan adam bi şekilde beni bulursa durduk yere düşman edinmiş olucam. Araç sahibini uyardım görmedim duymadim bilmiyorum diye. Araçtaki hasarı görüp kamera kaydından baktık öyle bulduk dersiniz dedim tamam dediler. Ama içimde gene bir şüphe var. Büyük ihtimal araç pahalı olduğu için telas yapıp kaçtıklarını düşünüyorum ama yine de doğru değil. Ayrıca ben çarpmış olsam ne yapardım acaba ? Büyük ihtimal ne olursa olsun söylerdim. Ama bilemiyorum veya sizin başınıza gelse ben durumu söylesem veya bir başkası söylese siz ne hissederdiniz? çarpan siz olsanız kacarmiydiniz? Ve bu tip durumlarda ispiyoncu gibi görünüyorsam sizce birdaha başıma böyle bir olay geldiğinde durumu izah edip yardımcı olmalı miyim yoksa görmedim duymadim bilmiyorum diyip olaya müdahale etmemeli miyim? iyilik yapsan bir dert yapmasan ayrı bi dert bilemiyorum kafam karıştı 😑

Görüşlerinizi bekliyorum.