Merhaba öncelikle iyi akşamlar,
Steam yaz indirimlerinde r10 üzerindeki bir kullanıcıdan oyun satın almıştım, fakat oyunları geri çekmiş yani şu an hesabımda oyunlar yok. 100 TL'lik bir ticaretti. Bir hata vs. olduğunu düşündüm fakat hakkında açılan şikayetlere bakınca aynı durumu yaşayan birden fazla kullanıcı olduğunu gördüm ki onlarınki benimkine göre daha yüksek tutarlı işlemler olmuş +400 TL kadar. Steam'de hediye verilen oyun geri çekilemiyordu herhalde kural değişmiş veya bu oyunları yasal olmayan yollar ile satın alıp bize yollamış olsa gerek. r10.net üzerinden bana gönderdiği papara numarası var -kendine ait olmayabilir-. IP adresi ve kişisel bilgilerine de yönetim aracılığıyla ulaşılabilir sanırım. Şu an forumda yasaklı zaten kullanıcı, yine de böyle bir olaya tekrar girişmemesi için başının ağrıması gerektiğini düşündüm. Bilmeden yapsa art niyet olmasa sorun değil fakat göz göre göre bunu birden fazla kişiye yaptıysa bir karşılığının olması gerekiyor. Daha önce herhangi bir şekilde dava işlerine bulaşmadığım için pek bilgim yok, en kolay şekilde ne yapılabilir?
@dincerrs;
@DeleteAll;
@lviii; mağdur hocalarımızı da etiketleyeyim.