O konuda haklısınız fakat mukayeseye girince bana hak verebileceğinizi düşünüyorum. Maalesef SMA tamamen ortada kalkan bir hastalık da değil, 2 milyon dolara tedavi de olsa maalesef ortadan kalkmıyor çok sancılı ve uzun bir süreci var. Bunu bitirmenin 2 yolu var; akraba evliliğini 0'a indirgemek çok yüksek ölçüde azaltır (ama ülkenin sosyolojisi buna elverişli değil), halkı bilinçlendirerek çocuk yapmadan önce genetik hastalıklar için test yaptırması (bu hastalığı kalıcı olarak tamamen bitirir).
Evet haklısınız %100 haklısınız fakat insanların küçücük bebeğinin ölümünü seyretmesinden daha iyidir 10-20 lira bağış yapıp en azından 20-30 yaşına kadar ölümünü ertelemek bilmiyorum diğer kuruluşlarda yaptım zamanında ama kendim şahsi olarak sma üzerinde duruyorum bu aralar çocukları o halde görünce içi parçalanıyor insanın. Buradaki herkese güzel düşünceleri ve yaptıkları bağışlar için teşekkürler burada bu konuyu ele almak bile güzel birşey konuyu açan arkadaşa ayrıca teşekkürler sağlıcakla kalin