atesa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi geceler herkese ekim ayında buradan çok bilindik bir arkadaştan niche site hizmeti aldım kendisiyle uzun uzun konuştuk ücretini direkt olarak yolladım güvenerek inanarak kendisi ilk önce 1 ayda siteyi bitiremedi onayın geçin siteyi yazıları vs. neyse sorun değil küçük bi atışma geçti aramızda bana sitenin 1 ayda hazır olacağını söylemiş sözde ama öyle bir mesaj yok uzatmadım ben de problem çıkmasın belki özel bir durum olmuştur gibisinden düşündüm 1.5 ay sonunda site hazır oldu onaya hazır dedi ve başvuru yaptı bana başvuruyu takip edebilmem için sadece google hesabını verdi. Domain ve host devri için mail istedi ilettim bu gece ileticem dedi bekledim bir şey yok tekrar yazdım sordum eve geçince halledeceğim dedi yine bir şey yok üzerine yazdım cevap yok. Daha sonra site onay alamadı mail gelmiş arkadaşa maili çekip attım bana bakacağını söyledi tabi yinr bir geri dönüş yok (27aralıkta demiş bakacağım diye). şimdi baktım site kapanmış kan beynime sıçradı açıkçası. şimdi bu arkadaş uzaklaştırma almış 21 ocağa kadar farklı bir durumdan ben şikayet açacağım -trade atacağım kendisine kesin olarak, laf dalaşına da girmek istemiyorum hoşlanmıyorum bu tür şeylerden. özelden yapacağı ters bir konuşma canımı fazlasıyla sıkacak çünkü tüm konuşmalar ödeme dekontu vs. duruyor kendisi ayrıca onay alamadığı taktirde iade yapacağını söylemişti mesajı var. ondan önce da tartışma çıktığında bana "size ne yapalım şimdi makalelerin ücretlerini kesip iade mi yapalım" diye bir laf söyledi aynı durumla karşılaşır mıyız ? Gece gece takıntı ettim kendime çok
- trade kullan üstüne kanıtlarınla savcılıktan suç duyurusunda bulun bu düpe düz d.o.landrıcılık bak ozaman nasıl kedi gibi miyav miyav gelecek iadeni yapacak.