Arkadaşlar bu kampanyada sadece büyük projeler ev satarlar, özellikle Emlak Konut gibi devlet destekli projeler de iş yapar. Çünkü tamamına kredi çıkar evin.
Diğer müteahhitlerin gerek kampanya ev şartları gerekse vergi boyutunda düşük gösterip tamamına vergi çıkmaması nedeniyle asla satış yapamazlar şartlar değiştirilmezse.
O yüzden şu anda alım yapmayın, dolar/euro olarak bekleyin. Dolar bazında fiyatlamalarda evler düşecek gibi duruyor. Fakat hemen değil zamana yayılacak bu da, seçimlere de bağlı, faiz artırım kararlarına da bağlı.
Ha şunu da söyleyeyim, siteyi ve gelişmeleri takip edin; eğer birikiminiz varsa vergi harici tutarı ödeyebilecek misal evin %50'si peşinat gibi ve 0,69 gibi bir orandan hele de finansman destekli alabilirseniz krediyi mutlaka alın ev veya apart, çünkü bu ekonomik koşullarda bir daha bir kampanya gelmesi çok ama çok zor.