Merhaba arkadaşlar bir süredir kafama takılan bir konu hk sizlerden yardım isteyeceğim. Bir süredir ticarete atılmaya çalışıyorum fakat basit işler yapmak istemiyorum. Çünkü bir kaç ay öncesine kadar oto aksesuar satıyordum internet üzeri hobi amaçlı. Zamanla sevmeye başladım ticaret hoşuma gitti. İnternet üzeri dropship yaparak sattığımdan bir giderim yoktu sadece gelirim vardı. Örneğin bir malı 30'a alıp 40-45'e veriyordum. 10-15 benim karımdı. Damlaya damlaya göl olmaya başladı. Öğrenciyim de, harçlık 3 5 çıkıyordu. Sonrasında sınav şu bu derken bıraktım işi. Sayfayı da bir arkadaşa sattım. Biraz kafa dinledim takıldım oraya buraya. Böyle gitmez dedim ve yine ticaret işine girmeye karar verdim. Bir sektör bulamayınca da yine oto aksesuar işine dönmeye karar verdim. Yine bir sayfa kurdum fakat eskisi gibi olmadı çünkü geri dönüşüm mecburi idi oto aksesuar işine. Çünkü başka seçenek yoktu. Bu aralar kafamda bir marka planı var. Fakat işlerin resmiyet kısmı hk pek bilgi sahibi değilim. İnternetten beyaz t-shirtler üzerine kuracağım markanın adını bastırıp toplu olarak sipariş edip onları satıp mı başlasam yoksa ilk önce markanın bütün resmi işlerini halledip ardından mı başlasam bilemedim. Kafama takılan bir soru daha var. Misal t-shirtleri bastırdık diyelim. Basan taraf marka adına göre 2 tarafa da (arka-alt) etiket vurabilir mi ?