Erdemika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tespit etsin veya etmesin soru bu değil. Bu içeriklerin tamamı ChatGPT'de varken ben neden girip google'da arama yapayım. (Evergreen content'ler için konuşuyorum.)
ben cevabimi biraz daha acayim. yapay zeka henüz o seviye´de icerik olusturabilecek konumda degil bazi alanlarla dediginiz olabilir ama bu da cok limitli olacaktir. Chatgpt´de benzer keywordler ile taleplerde bulundugunuzda tekrara düsen bir icerik ile karsilasirsiniz. Bir sey isterken kurdugunuz cümle alacaginiz sonucu cok etkiliyor bu da istediginizi alabilmeniz icin nasil isteyeceginizi bilmek zorunda oldugunuzu gösteriyor. Chatgpt´yi ilk inceledigim gün düsündügüm ilk sey chatgpt ile(AI) ile iletisim dili diye kurslar acilabilir olmustu. Spesifik alanlar icin olusturulan evergreen lerin yerini en azindan kisa vadede alamayacaktir. neden:
1. Deneyime dayali bilgi ve öneriler iceren yazilar var bunlar chatgpt ile elde edilemiyor en azindan simdilik. Bir cok konu´da hata yapiyor. Türkiyenin en iyi rapcileri kimlerdir ? gibi sorularda bariz sekilde hata yapiyor.
2. Google´in karsi calismalari evergreen ile yapay zeka iceriklerini birbirinden ayiracak buda yapay zekanin tek düzeliginden kullaniciyi kacmaya itecek. Bence evergreen icerik üretimi´de bu konuda bir oto reaksiyon gelistirecek. ilk aklima gelen yazmak veya olusturmak istedigin icerigi yapay zekaya sor ve onun söyleyemediklerini veya üretemediklerini üret gibi.

ama sordugunuz soru bence bir süre kafa kurcalayacak cünkü bir cok alanda sok etkisi yaratti ve bir cok sey bu ilerlemeye bence hazirliksiz yakalandi.