d3nnis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allah askina silin mesajinizi lutfen ya. cocuk ogrenciyim diyor, daha fazla kazanin diye fikir veriyorsunuz. bir ogrencinin bu sartlara maruz kalmasinin sebebini aklinizla, zihninizle yargilayamiyorsaniz da vicdaninizla da mi dogru yargilayamiyorsunuz. vallahi ayip, billahi ayip.

Ilk mesaja toplumun genel tablosunu cizdigi icin uzuldum. elden bir sey gelmemesine ayri uzuldum. genc arkadaslarimizin daha cok etkilenmesine ayri uzuldum. ama her zaman bu uzuntuyu sinire cevirecek birileri mutlaka cikiyor. bitin artik, n'olur bu toksik fikirleriniz birlikte bitin gidin.
Haddini bil dostum ne yazıp neyi sileceğime sen mi karışacaksın, istediğimi yazarım uygulamak arkadaşa kalmış. Ben öğrenciyken hem okuyup hem çalıştım sabah 7 de bir-iki poğaça yiyip okula gittim, akşam 7 de akşam yemek yiyerek idare etmeye çalıştım, bana yokluk bilmez mi demeye çalışıyorsun.

Bizde zor zamanlardan geçtik. Benim mesajımdan bir öğrencinin bu şartlara maruz kalmasından zevk almamı nasıl çıkardın da konuyu direkt siyasete çektin? Ben zaten insanların bu kadar zor zamanlardan geçmesinde payı olanlardan şikayetçiyim, onların tarafını tutmuyorum kendilerini haklı çıkarmak için bizi bir deneye soktular seni beni hepimizi özellikle son 1 senedir üst sınıf dışında orta veya alt sınıf dahil herkes fakirleşti. Ancak arkadaşa kendi tecrübelerime göre verdiğim öneriyi nasıl buraya çektin anlamak güç. Sen ne yapmasını öneriyorsun sokakta dilensin mi, duvarları mı kemirsin adam 700 TL aylık yemek masrafım diyor sabah öğlen akşam sadece poğaça yese 30 günde 450 tl eder, belki bir tık daha fazla bu tutarı daha nasıl düşürebilir nasıl daha sağlıklı beslenebilir. Bu adamın önünde çalışmak dışında başka bir seçenek görünüyor mu sence?