Genelleme yapmayın. Ben anlatıyorum.
Anladım hocam, lamborcininiz nerede peki tam olarak, eğer yoksa üstünüze alınma nedeniniz nedir, konuyu kitlenize uygun görüp varlık göstermek istediyseniz saygı duyarım tabii
Lambolu paraya para demiyen adamlar egitimden gelen paraya önem veriyorlar ilginc

yani madem bu adam bir sekilde zengin oldu sence sana ayni fikirleri/taktikleri verir mi?
Aynen canım gelir modeli o eğitimler pasif gelir

ama ne hikmetse adam sosyal medya canavarı gibi hiç bırakmıyor telefonu hep eğitim de eğitim
o dediğin kişi en son iflas etmişti 😂
Haberim yok vallahi
İşin özü trafiktir. Eğer yeterli organik bir trafiğin varsa her şeyi pazarlayabilirsin. Adam dropshipping eğitim videoları satıyor. Şöyle para kazandım böyle kazandım falan filan. Hepsi hikaye aslında para kazandığı kısım bu eğitimler. Ama işin en ilginç tarafı bin dolara falan satılan bu eğitimlerin bir çok youtube kanalında bedava veriliyor olması. İşin daha ilginç tarafı ise bin dolara bu eğitim videoları yerine trafiğin de satın alınabiliyor olması. Yani işi azıcık biliyorsanız o kadar paraları eğitim yerine trafiğe harcarsanız zaten otomatikman satışa geçiyorsunuz.
Çok güzel açıklamışsınız elinize sağlık.