Hocam bilginin çok zayıf olduğunu görüyorum.
Sayfa kapandığında tabii ki çıkış yapmış görünecek bunu kodlar otomatik yapmıyor, senin session ve cookie ye göre kontrolünü yapıp otomatik login yapma emri vermen gerekiyor kodlara bilmem anlatabiliyormuyum. Bu arada google kapıyorum dediğin sanırım chrome!
İkinci olarak kesinlikle şifre cookie de tutmayınız.
Header veya nereye ekliyorsun bilmiyorum. Oraya session ve/veya cookie kontrolü eklemen gerekiyor.
if(isset($_SESSION['blabla'])) yani session blabla varsa cookie kullanıcı adını çek ve login işlemini yap demen gerekiyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam bu çerezin mantığını tam olarak cözemedim ilk defa yaptığım için tam kodlarınıda anlayamadım biraz acemelik olmuş oldu hocam

ama şöyle yaptım kontrolu yorum yapan bir arkadaşın vermiş olduğu kodları kullanarak headera eklediğimde sayfayı ilk açtığımda login yapmiyor tekrar f5 yaptığım zaman login yapmış oluyor sadece bi bunu cözmeye bakacağım vakit ayırıp yorum yaptığınız için teşekkürler
@
Mehmetmasa evet hocam şuan arkadaşın verdiği kodlarla kontrol sağladığımda herhangi bir sorun olmuyor ama üsteki yazdığım gibi tek sorun ilk girdiğimde bilgiler gelmeyip f5 çektiğim zaman gelmesi yinede çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için