Uptime sorunları yaşamamak için kesinlikle yabancı ve köklü firmaları tercih etmelisiniz. Türkiye tarafında ise uptime olarak Odeaweb oldukça fazla öneriliyor, bende Cenuta kullanıyorum.
Uptime Better aracıma ara ara yakalanıyor ama kendilerine ilettiğimde bir şekilde geçiştiriyorlar gibi hissediyorum. Bende fazla irdelemiyorum çünkü bu proje bu tip kayıplarda bana fazla zarar veren bir proje değil.
Cenuta pandemi döneminde harika ilerliyordu fakat şuan büyüme döneminde sıkıntılar yaşıyor gibi görünüyor.
Merhabalar,
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Aktif olarak 74+ web hosting sunucumuz bulunmaktadır. Web hosting sunucularımızın tamamı PRTG ile takip altında olup tüm kesinti, kayıp durumları 365 gün süre ile loglanmaktadır. Belirttiğiniz süreler çerçevesinde herhangi bir kesinti olmadı lakin bir destek bileti oluşturup bize burada ki yorum linkinizi iletirseniz Uptime Better tarafında neden uyarı aldığınızı inceleyebiliriz. Web hosting sunucularında aktif WAF ürünü olduğu için olası bir DDoS anında güvenlik devreye giriyor ve Uptime Better, Uptime Robot gibi check tabanlı kontrol sağlayan sistemler hata verebilmektedir.
Sevgilerimizle,
Cenuta Telekomünikasyon Anonim Şirketi