Görgüsüzlüğünüzü gösterdiğiniz için teşekkürler.
Yorumlara bakarsanız kaç kişi aynı dertten muzdarip görebilirsiniz. Burda derdimiz şu kadar kazanıyoruz değil. Kaldı ki r10da hatta bu konuyu inceleyen, yorum yapan, yada yapmayan bir çok başarılı arkadaş var yanına bile yaklaşamadığım. Burda kredi kartı kontrolsüz kullanıldığında zararlarıdır bir yakarıştır. Allah herkesin gönlüne göre emeğine göre versin.
Tekrar söylüyorum forumda görgüsüzlük yapmak değil amacımız sizin gibi😙 şu konuya yorum atan okuyan kişileri gördüm. Şahsen tanışmasak da bir çoğu milyonları başarılı insanlar. Fakat gördüğünüz üzere arkadaşlar da kendi başlarına gelenleri ve tecrübelerini paylaşmış.
görgüsüzlüğünüzün altını kırmızı kalemle bastıra bastıra çizmeme rağmen sanki konuda bundan şikayetçi olup altını çizen başka kimse yokmuşçasına yersiz bir şekilde olmayana ergi yöntemiyle misilleme yapmanız takdire şayan, bravo ! Gerçekten niyetiniz tavsiye alıp borçlarınızı nasıl kontrol edebileceğinizi ve banka tuzağına karşın ne gibi önlemler alınabileceği hakkında ipuçları toplamak olsaydı aklı selim her vatandaş gibi xxxxx tl ödüyorum ne yapıcaz yahu, bak ben şu kadar kazandım ki ödeyebiliyorum gibi sayısal verileri en ince ayrıntısına kadar vermeden yüksek limitli kredi kartlarınızı nasıl yönetiyorsunuz, ben zorlanıyorum, var mı bir tavsiyeniz gibi daha jenerik olan nokta atışı bir soruyla gerçekten almak istediğiniz cevabı fazlasıyla zaten alabilirdiniz, görgüsüzlüğünüz konusunda birçok kişi zaten hemfikir olmuş, bu konuyu tartışmak vakit kaybı benim için.