karamesse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahminimce aynı olacak hocam. Google botlar konuları kategorize edecek ve makalede referans isim arayacak diye düşünüyorum.

Ancak bundan da önemlisi insanlar bu gibi konularda özellikle çocuk, bebek gibi varlıklar için bir şey okurken mutlaka referans sorgulaması yaparlar. Bunu şöyle düşünün biz canımız çikolata çektiğinde direkt markete girer herhangi bir çikolatayı özellikle ucuz olanı alır yeriz. Fakat söz konusu çocuğumuzsa ne parasına bakarız ne markasına çikolatanın arkasını okuruz, önünü okuruz, internette araştırırız gibi gibi...
Hocam mesela bir ekonomi blogu kurduğumu varsayalım ; "20.000TL ile kurulacak işler ?" bu makalede bir referans aramayan google benim " Çocuğuma Yabancı Dil Ne Zaman Öğretmeliyim?" yazımda referans mı arıyor ? Yanlış anlamayın lütfen öğrenmek adına soruyorum.
Mesela bu ve benzeri konularda google'da arama yaptığımda hürriyet sabah gibi siteler, çok da popüler olmayan psikologlara ait siteler ve özellikle hastanelere ait siteler çıkıyor. Bunların üstüne çıkmam çok daha zor mu olur diğer kategorilerdeki bloglara oranla?

Eğer bu sorulara da cevabınız olumsuz ise bana bu kategoride çalışmak için ne önerirsiniz?