reis her ülkenin kendine göre bir yemek kültürü var. evet yabancılar ülkemize gelip yemeklerimizi beğenerek severek yiyorlarsada bunu tatil zamanlarında bir etkinlik olarak görmekten öte gitmiyor bu. örnek veriyorum kaç yabancı buraya gelip ülkesine bir türk restoranı açıyor hiç. ben yurt dışında türk olmayıp türk restoranı açan kimse görmedim. potansiyel olarak oradaki tüketimi gözlemleyin neyin en çok sattığını veya potansiyeli olabileceğini anladığınızda yine onu yapabilirsiniz. hatta şöyleki orda yapılan ve çok satan bir şeyi türk mutfağı ile birleştirip yeni tatlar çıkartabilirsiniz. buda size bir fikir.
evet kesinlikle hocam katılıyorum fikir için de ayrıca teşekkür ederim daha derin araştırmadayım dolaşmaktayım en önemli şeyin reklam olduğunu çok çok net görebilmekteyim hocam uzun kuyruklu Türk dönercisi var sadece ünlü bir YouTuber üzerinden reklam ve bütün her yere afiş astığını kampanyalar yaptığını gördüm ve şimdi sokağın bitişine kadar neredeyse o soğukta yağmurda sıralar var..