Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanıltıcı reklam tabiri bu olay karşısında biraz daha masum gözükmüyor mu , tamam kelime anlamı olarak d@landırıcılık değil , yanlış seçmişim kelimeyi ama olay r10'da döndüğü için ve birazda ilgi çekmesi için bu başlığı kullandım . Forum halkı bu tarz başlığı sever konuya gelir kitle oluşur ve kitle oluştuğu için sorun kısa sürede çözümlenir.
kazanç görüntüsünü kullanan üyeler hakkında sorun var mı bilmiyorum engelledim çok önceden arkadaşı o zamanlar kazanç tablosu yoktu belli ki iş yapmayınca kendisine ait olmayan kazanç tablosu eklemiş.
multi üyelik mi değil mi daha önceki cevabımda dediğim gibi bilmiyorum araştırmadım daha önce araştırdığımda şikayet konumda hem d@landırıldığımı hem de multi olduğunu belirttim ama neticeye varamadım + olarak moderatörün özelden " Adam 1 aydır foruma girmemiş. Banlasak ne değişecek? Farklı bir üyelikle geri gelecek " demesi üzerine bende saldım zaten , işim gücüm yok dedektiflik yapıp milletin foruma girip girmediğini mi gözetleyeceğiz hesaba kısıt bile konmadı , neyse başlığa odaklanmışsınız başlığı değiştirmek için talep iletirim
Hocam uzun uzadıya mesaj yazacağına @Yeniceri; e pm atsanız süreç daha da kısalır. Belli ki attığınız report ulaşmamış yada attım diye hatırlıyorsunuz.