Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
moderatör talep ederse iletirim hocam bildiğimiz bilgiyi saklayacak değiliz.yorumlama kısmı bana ait olabilir ama konuyla ilgili şunun kesinliğini söyleyebilirim x'in konusundaki kazanç görüntülerinin y ve z 'de kendi müşterisinin kazancıymış gibi bunu konuya ekleyip bu şekilde konu üzerinde albeni yaratılması bana göre, yine benim yorumum ************** .
mesele senin gibi herkesin kendi kafasından yorum yapması. Yanıltıcı reklam dol@ndırıcılık değildir. Yanıltıcı reklam da cezalandırılması gereken bir konudur ama dol@ndırıcılık değildir.

Dol@ndırıcılık kişilerin kendi kafalarına göre yorumlayacakları bir suç değildir.
Birileri nasılsa banlandı diye artık forumda olmayan üyenin kazanç ve referanslarına uyanıkça sahip çıkabilirler.
Bu haksız rekabettir, yanıltıcı reklamdır, yalan beyandır ve doğru değildir.
Ama bu adamlar dol@ndırıcı değildir ve bu durum multi üyeliği ispat etmez.

Banlana üyenin kazanç ve referanslarını kullanan üyeler hakkında şikayet konusu var mı? Banlanan üyenin referanslarını kazanç istatistikletini, konu şablonlarını kullanan üyeler kimseyi mağdur etmiş mi?

Ortaya bahsettiğin konu ile ilgili bir tane mağdur gösteremiyorken R10 da dönen tokatçılık diye başlık atıyorsun. Muhtemelen tek tokatlanan sensin. Çünkü bu kopya konu referans kullanan üyeler haksız rekabet ile müşteri topluyorlar.

Sen de haksız rekabetten gördüğün zararı durdurabilmek için ortada tek bir mağdur olmamasına karşın R10 DA TOKATÇILIK diye konu açarak forum yönetimini zan altında bırakarak işlem yapmaya zorluyorsun.

Eğer multi üyelik ve banlanan üye ile aradaki organik bağı ispat edemiyorsan ortada bir tokatçılık yoktur. Ayrıca banlanan tüm üyeler dol@ndırıcı değildir. Bir ödemeyi yapamamış olmak, bir borcu ödeyememiş olmak, bir işi teslim edememiş olmak dol@ndırıcılık değildir. Bu forumda bu şekilde mağduriyet yarattığı için banlanan bir sürü üye var. Ama her mağduriyet dol@ndırıcılık sonucu oluşmaz. Forumda manipülasyon üzerine işlem satıp sonra iş patlayınca iadeleri yapamayıp patlayan üyeler var. Banlanan üyenin neden banlandığını da bilmiyoruz. O yüzden forumda tokatçılık gibi bir ifadeyi kullanmak büyük talihsizlik.