Videolarda ya sus ya da full konuş. Samimi olmalısın. İlk videolarda neyse de yavaş yavaş artık sohbet kıvamına getir hocam.
Yola çıkarken nereye gideceğinden, insanların oraya nasıl ulaşacağından uzun uzun bahset.
Ufak bir keşif yap. Önceki videondaki gibi araçlar falan gözükmesin.
Kamera açılarını düzgün ayarla. Videonun bir bölümünde full kafanın yarısı gözüküyor. Ya göster ya gösterme.

Marketten sucuk alıp gitme. En azından marka etiketini falan sök.
Evde kullandığın tavayı, bıçağı kullanma. Youtube'daki ilgili videoları izle ona göre bir malzeme temin et.
Plastik türevlerinden sakın. Mesela kesme tahtan ağaç olsun.
Önceki videoda keser kullanmıştın. İyi bunda kullanmamışsın ama balta ve testere kullan her videoda. Kullanırken videoya çek ve süreyi uzat.
Bir şey yaparken insanları kısa kısa bilgilendir.
Fotoğrafçılıktaki altın oranı öğren. Videolarına derinlik kat.
Orada odunlar yanıyor sen gidip gazda yemek yapıyorsun, yapma. Al bir tane sac tava, at ateşin üstüne. Ateşin yanında, toprağa bir tane sopa geçirmişsin. As çaydanlığını oraya işte.
Müzik seçimine çok dikkat et. Ben bu videoya hiç yakıştıramadım açıkçası.
Çay, kahve yaparken videoya al.
Kıyafetlerini değiştir.
Video süreni uzat. Shorts videosu olmuş bu.
Reşo kullanma.

Yemekte acemisin tamam ama evde çalış sonra git ve güzel bir yemek yap. Kimse Master Chef'lik bir performans beklemiyor.
İçecek yapmadıysan kupana su koy onu iç. Boş bardağı kullanma ve poz kesme.

Senin canını yerim.

Seçtiğin bölgeye yerleş. 1 saatliğine otur kalk yapma.
Umarım, anında olmasa da yavaş yavaş güzel ekipmanlar (drone, prof. kamera, yaka mikrofonu vs.) alarak yoluna devam edersin. Başarılar diliyorum.
Ekleme. Bu arada videon Hayatta kalma videosu değil. Başlığı daha uygun yapabilirsin.