Olur hocam neden olmasın her malın bir alıcısı vardır
Ümidini kırma satılır tabiki. Boğazı veren Allah rızkıda gönderir.. Eline emeğine sağlık
Öncelikle girişimci ruhunu tebrik ediyorum. Engel diye bir şey asla yok. İstersen her şeyi başarabilirsin ki bunun bolca örneği var.
Görseldeki tarz bileklik biraz adventure takılanlar için. Daha çok çeşitlendirirsen R10 dan olmasa da dolap gibi yerlerde satabilirsin bence. Hatta ilk bilekliği de ben alıcam.
Gayet güzel gözüküyor, bileklik sanırım yanlış anlamadıysam. Bunun farklı şekilleri vs. yapılırsa ve eğer fiyatı iyi ayarlanırsa alan olacaktır elbette. Hatta bende almak isterim hocam, hoşuma gitti.
Bence guzel hocam kac tl den satmayi dusunuyorsunuz
ben alırım.forumda çoğu kez bu iş fikrini öneriyorum zaten.takı işini bırakın modası geçti paraşüt ipinden bileklik anahtarlık yapın diyorum. eğer çeşitli desenler ve modeller yaparsanız tutar.yeteneğiniz varsa youtubedeki örnek modellerdende sipariş yaparsanız iyi olur.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Henüz bir fiyat biçmedim çünkü malzemesi bana ne kadar gelecek bunları henüz araştırmadım, ama internette genellikle 100-250₺ arası değişiyor marka modeline göre.