Teşekkür ederim, aslında Dropshipping hizmeti olarak iş modeli oluşturmak istiyorum, insanlar benim ürünlerimi satsınlar istiyorum ama bunu nasıl daha etkin yapabileceğim konusunda değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
Güzel bir site, stok sisteminin olduğu başarılı bir yazılım olması gerekiyor. Sürekli olarak ürün stoklarının sitenizden güncellenmesi gerekiyor. Wordpress, opencart, shopify, etsy ile entegre modüller yaptırıp tüm site sahiplerine kolaylık sunmalısınız. Woocommerce sitesi olan bir yabancı, sizin eklentinizi kurarak, kar oranlarını belirleyerek tüm ürünlerinizi tek tıkla sitesinde yayınlayabilmeli. Sitesi üzerinden satılan tüm siparişler size düşmeli ve anında göndermelisiniz. Ayrıca bu müşterilerinizin kasa sistemi olmalı ki, kasalarında bakiyeleri varsa ürünü göndermeniz gerekir. Sitenizde yurtdışından ödeme alabileceğiniz bir sanal pos, belki de kripto ödeme yöntemi olmalı bakiye ekleyebilmeleri için.
Ayrıca web sitenizde çoklu dil desteği olması iyi olur. Sitenize tüm dünyadan ziyaretçi çekebilmelisiniz. Ayrıca çoklu para birimi desteği de olsa müşterilerinizin fiyatları daha iyi anlamalarını sağlar.
Aklıma gelen fikirler bunlar. Umarım hayalinizdeki gibi bir iş olur