Merhaba Herkese
Özbekistana iş için geldim yaklaşık 6 ay oldu. Fakat burda ve ya bir başka ülkede kalıcı olmak için iş kurmak istiyorum. Baktım çok Türk buralara Türkiye ' de olup burda olmayan şeyleri getirip yol almış bile . Bende doğal olarak 2010 dan beri kendi çapımda yazılımla uğraştığımdan dolayı neden bir web projesi yapmayayım dedim. Bir kaç domain aldım. Bunlardan birtaneside aşşağıda paylaşacağım site.

Burda şunu farkettim Türkiye den daha fazla çiçek alma hediye alma olayları var bunların sadece bir tane populer siteleri var oda letgo gibi bişi. Bende dedim ufaktan en azından çiçekcileri bir araya toplayayacağım bir web sitesi açayım dedim. Daha önceden de çalıştığım sayım firmasından v2 mağaza script,logo,gif vs bunları aldım. Kurulumu yaptım burda şirketim olmadığı için sistemi normal mağazalardan aylık kiralama gibi birşey düşündüm ona göre ayarladım. ( Mağazalarla görüşmeleri tercümanım ilgilenecek. Daha önceden Türkiyede çalıştığından Türkleri çok seviyor. Bu arada gerçekten Özbekler Türkleri çok seviyorlar )

İlk etapta nabzı yoklamak istediğimden böyle hazır bir sistemle girmek istedim cünkü profesyonel için büyük bir yatırım gerekiyor bunun içinde mevcutta çalıştığım firma (yazılım firması değil ama programlama süreçlerinede el atıyorum kendi çapımda ) buna müsade etmez. Benim amacım bu firma ile sözleşmem bitene kadar birşeyler yapmak hatta aklımdan real bir dükkan açmak vs gibi fikirlerimde var ama şuan bir yere hizmet verdiğimden dolayı ekstra o işe girmek istemedim.

Türkiye de bu sisteme ait birçok firma var. Şimdi diceksinizki Türkiye de olan bir proje bu devi bile var ama arkadaşlar az gelişmiş ülkelerde eksikleri tamamen benzer projeleri getirdiklerini gördüm yani en basiti adam Türkiye' den çiğkofte işini getirmiş adam Türkiye'den baklava getirmiş vb. gibi. Bende bir projeyi burda canlandırmak istedim ha real dükkan açmışsınız ha bir proje açmışsınız )

Bu arada burda Restorant açmak isteyen olursa ERZURUM ÇAĞ KEBAB getirsin ful çeker. Zaten Türk restorantları ve cafelere çok hayranlar. ( Galiba Nusretin Eseri )

Sitemiz Gulsavati.uz anlamı herkesin bildiği gibi Çiçek Sepeti demek
Daha henüz devre girmiş değil.

Ne düşünüyorsunuz ? Site içeriği zaten hazır bir sistem ama en azından tasarımlar kategori resimleri vs. nasıl olmalı
Site bu arada anadili Russian bunuda google translet ile yaptım yarın tercümanla tek tek kontrol edicez inşallah .

10 yakın domain mevcut işe yararmı bilmiyorum bunda Türkiye'de olsa zengin olabileceğimiz domainler var. Örnek : kredihesaplama , sahibinden, hediye, iş ilanları, dugun salonları, oyunlar , nakliye gibi gibi bunların bazılarını google adsense ile ayarlamayı düşünüyorum denicez görücez