MuhammetDemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünya böyle insanlarla dolu maalesef. Gerçekten bu hayatta şunu acı bir şekilde öğrettiler düşene bir tekme de sen atacaksın, bak gör o zaman düşün bile seni nasıl seviyor. İnsanlar hor görülmeyi, aşağılanmayı, hakarete uğramaya o kadar alışmışlar ki dürüst, kibar, yardım sever birisi ile karşılaştıklarında dengeleri bozuluyor. Acı ama gerçekten bu konudaki görüşümü aksi ispat edilene kadar savunurum.
gerçekten öyle yapmak gerekiyor düşene tekme atmak gerekiyor isan yaptığı iyilikten pişman ediyor

SEBTURKA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ver hocam bir 3500 TL borç daha sesini kessin sende krallar gibi yaşa yine 1 ay
ya inanın hocam artışmak istemiyorum bile yüzüne çarpassım gelmedi değil parayı adam ol diye ama tartışmak ıstemıyorum

MuhammetDemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nereye kadar böyle devam edecek? Şaka amaçlı ama neden gerçekten böyle bir şeye ihtiyaç duyulduğu büyük bir sorun. O insan biraz empati kurabilse tüm bu yaşananlar belki de gerçekleşmeyecek.
lise okumamış eğitimsiz birisi empati kurmasını beklemeyiz de annesi babası da birşeyler öğretse yazık

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür insanlar her yerde varlar emin olabilirsiniz, birisi yok diyorsa o ortamdaki nankör de kendisidir. Bazı insanlar tanıdım yanlarında oldum sonunda onları düzlüğe çıkarınca da tekmeyi yedim. Acı bir tecrübe ama ders alıyor insan.
biz taşeronuz çoğu çalışanlarımız borçlu gariban emekçi abiler iyilik yapalım diyoruz ama 5 dk mola verdirmeden çalıştırmak gerekiyormuş

ArtStoreUqur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çözüm basit hocam iyilik yaptığınız kişinin size iyi davranmasıni veya lehinizde hareket etmesini beklemeyin. Ayrıca gece rahatsız etmeye de hakkı yok. Patrona iletecekseniz de patrona söyleyin arkadaşıniz sizden bilmesin.
ilk önce söylediklerini anlatacağım yine birdaha olmaz derse sesi dinletip çıakrtıcaz yakını olduğu için dinletmezsek çözülmez hocam ya

velmut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nankörlük yanlış tabir olmuş bence ahlaksız ve utanmaz daha doğru olurdu.
sokaktaki köpekten farkı yok ++