başlamadan önce yazım hataları varsa kusura bakmayın
evet hocalarım son 1 ayda yaşadığım bir olayı anlatacağım sizlere. biz taşeron inşaat işi yapıyoruz iş yetişeceği içinde aralıksız 36 gündür çalışıyorum. burada başka bir taşeron firmanın bir yakını ile aynı odada kalıyorum kaldığımız yerde yer olmadığı için her neyse çocuğun baya baya borcu var 5000 euro biriktirip fransaya gidip inşaat işinde çalışıp zengin olmayı düşünen birisi aynı zamanda yani biraz düşünme sorunlu birisi borcunu araba kiralayıp şehir şehir gezmiş arabayla da kaza yapmışlar arabayı kredi çekip kiralamışlar yani hayatı boyunca borçla sürünebilecek bir potansiyele sahip bir kimse. her neyse konumuza geliyorum ilk aynı odaya geldiğimizde daha önceki hukukumuza dayanarak patronunu tanıdığımıza dayanarak 3500 tl borç verdim sigara parası dahi yoktu çocuğun maaşınada 30 gün. bu 30 gün boyunca her markete gittiğinde bir şey istediğimi soran arada meyva getiren ne bileyim işte bu tarz şeyler yapan bir insandı son 7 gündür maaşını aldı çocuk bir değişti markete gidersen haber ver diyor bir şey söyleyince hiç iplemiyor gibi gibi şeyler şimdi asıl asıl asıl konumuza geliyorum. dün gece 12:30 gibi uyumak için yattım bu arkadaş telefonda konusuyor kulaklığımı taktım uyumaya çalıştım saat 1 oldu uyuyamadım uyardım kendisini tamam falan filan neyse işte uyudum derken saat 01:30 olmuştur gece saat 03:30 bi uyanıyorum arkadaş hala uyanık bağıra bağıra telefonda konuşuyor kardeşim ne yapıyosun sen saat kaç çık dışarıda konuş dedim diyor idare et neyi idare etmemi bekliyorsa saat gece 3:30 suları sabah 6 da uyanacağım. neysee çıktı gitti odadan geri uykum felan açıldı uyuyum derken saat 04:30 olmuştur. gün içerisinde taşeronuna olayı söyledim birdaha olmaz olursa göndeririz felan dedi okey tamam. biraz önce kendisine saat 11 den sonra telefonda konuşmak isteyen dışarı çıksın dedim sende bende gece öyle olmasın felan. bu zat diyor benım işim önemliyse sabah 5 dede açar konuşurum kralın oğlu felan filan başladı yine ben bunu ses kaydına aldım sabah taşeronuna dinletip arkadaşın işine son verdireceğim. demem şu ki muhtaçken farklı cebine para girince farklı böyle insanlar sizin çevrenizde de varmı konu hakkında ne düşünüyorsunuz