Yanlış anlamayın da Batıya güvenip olmayan ordun ile dünyanın en güçlü ordularından birine dayılanırsan sonuçlarına katlanırsın. Putin ve Rusyayı savunmuyorum, savaşı da savunmuyorum ama Ukrayna sütten çıkmış ak kaşık değil.
Soğuklar bitsin, Rusya bir daha Kievi almaya çalışacaktır.
Ukrayna, Rusyaya yanaşıp AByi karşısına alması gerekiyordu. Çünkü AB saldırmaz, ancak ekonomik şekilde yıpratır. Şimdi noldu, Ukraynalıların yarısı öldü, yarısı da ABye işçi oldu. Kimin işine yaradı AB ve Rusyanın. Benim yaşadığım yerde Ukraynalılar ne iş olsa yapıyor ve heryer Ukraynalı dolu.
ölmeyi bayılmak sanan devlet adamlarının çatışmalara en önde gitmesi gerekiyor. Taviz vermeyen ülke yoktur, Erdoğanı kılım kadar sevmem ama bir o yana bir bu yana oynayarak ortalığı düzende tutuyor. ABye yanaşsa güneydoğuyu ABD ve Rusya yapmalar, ABDye yanaşsa en ufak hatanda ekonomik olarak çökertir, Rusyaya yanaşsa, her an kendini savaşta bulabilir.
Ben CHPliyim oyumu da CHPye vereceğim, umarım başa CHPden biri geçer ve Erdoğan gibi bir dış politika yürütmeye devam eder, yoksa gözümüzün yaşına bakmazlar.