Site adresi: Site Adresi ilk etapta verilmeyecektir.
Sitenin aylık getirisi: 800-1100₺
Sitenin açılış tarihi: Haziran 2020
DA 7 PA 45
Kategori, sitenin içeriği nedir: Apk Sitesi
Günlük hit sayısı: 400-1000
Ziyaretçi kaynağı: %90 arama motorları, %10 Diğer
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet, Adsense Hesabıda Dahildir
Hosting dahil midir: EVET
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress Teması
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
İstenilen fiyat: XX.XXX TL AKLIMDA BİR FİYAT YOK AÇIKÇASI, TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM.
Google News kaydı var

PİNLİ DÜZENLİ ÖDEME ALINMIŞ TR ADSENSE DAHİL VERİLECEKTİR.

İstenilen fiyat: 45.000 TL ufakta olsa pazarlık payı vardır. pinli ödeme alınmış adsense + kazançlı site

ÖNEMLİ :Sitem için düzenli olarak özenle tanıtım yazıları ve seo paketleri aldım, onedio, wiki, chrome vb. sağlam backlinklerde ekstra aklıma gelmeyen çalışma yaptım veya yaptırdım, ortalama sadece bu çalışmalar için 15 k-20 k civarı harcamışımdır.
uzun süredir iş yoğunluğum ve diğer projelerimden dolayı ilgilenemiyorum içerik giriş vs yapamıyorum aklıma geldikçe ayda 1-2 içerk ancak girebilirsem giriyorum yani ilgenirseniz zaten googlede sıralamalarda yerini almış bir site apk indir kelimesinde ilk 3 sayfada dolanıyor. (apk indir) bazı yan kelimelerinde ilk 4 de sabit duruyor,girilen içeriklerde googlda genelde ilk sayfada en kötü 2 sayfalarda oluyor, bazı hitli kelimelerde kategorileri 3. 4. sıralarda ama ilgilenmediğimden bazı sayfaların uygulama linkleri çalışmadığını yakın zamanda farkettim yani biraz ilgilenilse site ciddi manada kendine gelecek çok daha güzel sıralamalara oturucak tüm gelirim adsenseden genelde bu sektörde link kısaltma ile çok daha güzel kazançlar elde ediyorlar ama vakit bulamadığım için yine bunuda yapamadım en azından site zarar görmeden artık ilgilenecek birine satmak istiyorum.

ADSENSE 15.01.2023 - 16.50 EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

GÜNCEL ADSENSE GÖRÜNTÜSÜ 29.01.2023

Bu ay yüksek ihtimalle 1200- 1400 üstüne çıkacaktır diye tahmin ediyorum.

ANALİYTİCS GÖRÜNTÜLERİ

Hitler dağınık olarak gelmektedir, en üst satırda görünen 11.6k görüntülenme alan sayfa kategorilerden biridir. yani hitler dağınık olarak gelmektedir.

15.01.2023 - 16.54 EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

Lütfen fiyat sormayınız, aceleyle satmak gibi bir niyetim yok, sadece gelen teklifleri değerlendirip dönüş yapacağım,

Tekliflerinizi Whatsappdan yaparsanız sevinirim.

İstenilen fiyat: 45.000 TL ufakta olsa pazarlık payı vardır.