Peki neden hem 65 yaş hemde öğrencilere istenmiyorda birinden alınmasını talep ediyorsunuz. Fiyatlar gerçekten yüksek destek olmak için atıyorum tw den. Ama şöyle düşünün sizde 65 olacaksınız. O zamanda biz yaşlıyız, hastayız, yürüyemiyoruz öğrenciden alın bize verin mi diyeceksiniz?
Edit: hocam #kayseri etiketi eskort dolu çok öne çıkmaz başka bir etiket mi yapsanız
Hocam 65 yaş üstüne ulaşımın ücretsiz yapılmasına karşı değilim ama günlük belli bir limiti olması lazım. Nasılsa bedava diye günde 2-3 kere ilçeye, merkeze gideni görüyorum. Çoğu zaman şoförle kavga da ediyorlar bu yüzden.
Geçenlerde 6.5 TL idi üstüne 2 TL daha zam koydular. Ne oldu benzinin litresi uçtu mu yine? Tamam anladık asgari ücrete de zam geldi ama bu kadar da zam yapılmaz.
Zaten pandemi ile beraber köy ve mahallelerden ilçelere, oradan da tramvay ve otobüs ile merkeze götürme olayı çıktı.
Eskiden tek otobüs ile merkeze inerken şimdi önce ilçeye oradan da merkeze gidiyorum.
Ama 1 iyi tarafı 80 dakika içinde 3 biniş yapabiliyorum ücretsiz. O da olmasa ne olacak halimiz bilmiyorum.