Neredeyse 1 yıldır yabancı içerik üretim işinde yaygın olan yapay zeka ile içerik üretme zaten vardı ve zaten ücretli planlar chatgpt'den çok daha iyi sonuçlar veriyordu.
bu yapay zeka araçlarına başlık, alt başlıklar ve kısa metinler veriyorsunuz. kendisi bu bilgileri alıp size çok detaylı içerik veriyor. bunu böyle kullanırsınız zaten sektördeki yeri de budur. araçlar da buna göre gelişmiştir.
yabancı dilde içerik üreten birkaç yapay zeka kullanıyorum kendi projelerimde. o paraya bırakın Türkiye'den birini tutup ingilizce içerik yazdırmayı, yabancı yazarlardan bile bulamıyorsunuz aynı içeriği.

sahibinden nasıl galeri ve emlak işini bitirdi?
eticaret nasıl esnafı bitirdi?
büyük marketler küçük bakkalları bitirdi?

yapay zeka da pek çok işi bitirecek. akıllı olan hayatta kalmak için adapte olabilendir.
içerik yazarları burada sızlanacağına gidip bu aracı kullanmayı ve en azından operatörü olmayı, bir projeye adapte olabilmeyi öğrensin. akıllı içerik yazarı böyle yapar.

ayrıca eski mesajlarıma bakabilirsiniz. ilk gtp beta katılımcılarındanım. zaten ücretli erişim alıp testlere katılıyordum. bu chat olayının da upgrade alıp ücretli olacağını hep söylemiştim. çünkü bu bariz bir gerçek. görmek için müneccim olmaya gerek yok.